Glad och nöjd allt är frid och fröjd

Jag känner mig så nöjd med helgen som har gått. Äntligen har jag haft tid att fixa till det hemma så som jag vill ha det. Jag har satt upp lite tavlor och foton och ställt i ordning i hyllorna.  Städat ordentligt så nu känns det verkligen som att vi bor här. Igår  hämtade jag mamma och så åkte vi till Marie i Trångsund så att mamma fick se hur fint ordnat Marie har fått det. Sen for vi och handlade lite. På förmiddagen ägnade jag mig åt att baka bröd och koka soppor så att det skulle vara färdigt klockan ett ( tidsoptimist som vanligt men jag var nästan klar då den första pysseltanter kom)
Brödet och sopporna blev goda och alla åt och var nöjda. När alla var mätta satte vi igång var och en med sitt under ett glatt småpratande. Lena tovade en ko och Katarina en bulldog. Marita, Marie och Eva gjorde fina smycken. Annette stickade handledsvärmare och jag virkade en rosa liten hatt. Det blev precis så mysigt och kul som jag hade tänkt. Alla tyckte att det var så fint och hemtrevligt hemma hos oss och tyckte absolut att vi borde bo kvar. När alla hade gått hjälpte jag Marie att färga håret vackert rött. Hon blev så fin. Nu har jag tagit ett skönt fotbad och filat och smörjt in mina fötter så nu är de också fina. Det blev inget mys med prinsessan denna helg men jag visade alla fina bilder jag har på henne och fick skryta lite om hur fantastiskt söt hon är. 

Det känns extra bra eftersom arbetsveckan var ganska rörig, med snabba och kanske inte så genomtänkta beslut men den slutade trots allt bra. Lite spännande att upptäcka vad nästa vecka ger. Imorgon fyller finaste Sanna 26 år men vi firar henne först nästa söndag lite trist jag hade gärna velat krama om henne i morgon. 

Mitt fina halsband som Marita gjorde till mig





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0