En svensk sommar

Det var så härligt när värmen kom, men tyvärr så var den kortvarig bara tre fyra dagar fick vi njuta av solskenet. Men det är som det är det regnar inte hela dagarna i allafall och vi har mycket roligheter för oss ändå även om det inte är något bad väder. 
Nu har jag haft semester i två veckor, och jag har verkligen börjat känna mig ledig. Det är så skönt att ta dagen som den kommer. 
På tisdagkvällen kom äntligen lekstugan, på onsdagen hämtade vi Sanna, Claes och Tuva i Uppsala, på torsdagkvällen var hela det lilla huset uppbyggt. Bra jobbat! Det är så roligt att ha dem här och vi får verkligen möjlighet att umgås med varandra. Det är så härligt att kunna leka med Tuva hela dagarna, hon är inte alls blyg nu när vi är tillsammans hela tiden. Vi leker i sandlådan, diskar, handlar på Ica, gungar och igår och dag har vi varit på auktion och ropat in lite saker till lekstugan. Tant B sommarfika har vi varit på idag hela familjen och med var grannarna Perssons också. Hon hade bakat så mycket gott kaffe bröd och vi åt och åt så vi blev alldeles proppmätta. Det var så mysigt och trevligt och Tant B blev så förtjust i Tuva. Efter fikat övningkörde Pär till utsiktstornet i Skekarsbo där vi plockade blåbär och kantareller men det var så väldigt mycket myggor så vi var inte ute så länge men en liten hink med blåbär och några kantareller blev det att ta med hem. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0