En tur till Dalarna

i söndags lämnade vi Ida hos våra snälla grannar och började vår lilla tripp till Tällberg och Dalhalla. Vi checkade in på Klockargården och fick ett fint rum. vi åt en god trerätters middag innan det var dags att ta bussen till Dalhalla och lyssna och njuta av den sagolika miljön och en fantastisk konsert. Malena och Sara sjöng så himla bra och musikerna var en klass för sig, helt otroligt saxofon och klarinett spel. En fin julklapp från Uffe. 
På vägen hem stannade vi i Falun och där sprang vi på exsvågern Björn och hans fru Lisa så vi tog en fika tillsammans innan vi åkte vidare till Valbo köpcenter där vi köpte en ny telefon till mig och uppgraderade internet här på landet.







I dag har jag hållet på och fixat med telefonen såklart, plockat kantareller, kokat rabarbersaft, putsat köksfönster, bakat rulltårta och muffins samt sytt färdigt Tuvas necessär. i morgon ska vi åka till tippen med massa skräp Uffe har hyrt en släpkärra på macken. Skönt att bli av med allt gammalt som har stått och skräpat i våra bodar. På kvällen ska vi bjuda grannarna på middag som tack för hjälpen med Ida. Ja dagarna går fort snart har vi varit lediga i två veckor. På fredag ska vi åka till Stallarholmen och följa med svärmor till vårdcentralen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0