Sista semesterdagen

Idag hade vi bjudit några grannar och Tant B på den här sommarens kafferep. Men det var nära att det blev inställt då vädret inte var på humör för fika i vår trädgård. Mulet, blåsigt och lite duggregn. Då föreslog vår rara granne Arne att vi kunde fika hemma hos honom och Betty på deras inglasade altan. 


Så vi packade en korg med koppar och fat och allt kaffebröd och klev över staketet och dukade upp allting hos dem istället. Det blev väldigt bra och så mycket bättre än att tränga ihop oss i vårt lilla kök. 

Tant B kom åkande i sin nya fina bil som hon köpte för någon vecka sen. Jättefin! En del personer slutar att köra när de blir äldre men inte Tant B inte. 80 år fyllda en riktig krutgumma!

Här sitter damerna fint i hammocken 


När jag hade diskat undan så tog jag en promenad och plockade lite blommor och blad och satte mig och knåpade ihop ett nytt blomarr. Roligt och kreativt att hålla på med. 

Uffe han fixade middagen idag, grillad fläskkarré med en härligt somrig sallad med potatis, grönsaker och god örtdressing. 

I morgon kommer Sanna, Tuva och Marie och ska stanna här i några dagar. Det ska bli kul och känns som  en fin avslutning på semestern


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0