Sörbygden

Ja så kom vi då iväg hela familjen till Sörbygden. Det kändes som att vi hade varit där förra sommaren vi bara klev in allihop med all vår packning precis som vi brukar. Sen delade vi var alla skulle sova och så började Uffe och Pär att laga middag till oss allihop. Vi andra packade upp och bäddade sängar och gjorde oss hemmastadda. 

Vi har haft några fantastiska dagar i det otroligt vackra fina jämtländska landskapet. Vi har fiskat och badat och sett oss omkring. 

Det har betytt mycket för oss alla att återvända, men på olika sätt. För min kära svärmor blev det väldigt bra hon kom liksom tillbaka i den för henne så välkända miljön och så få den möjligheten att umgås med oss allihop under flera dagar. 

Igår åkte hon och jag bort till gamla huset där som var svärfars föräldrahem. Men det var sorgligt att se. Helt igenvuxet och trasiga fönster och hål i taket. Vi kunde inte ens kliva ur bilen för gräset räckte mig till midjan och så spöregnade det. Men vi satt där en stund och Inga-Britt mindes och berättade hur det hade varit där när hon och Anders var unga och barnen var små. Så det blev ändå en fin stund. Sen åkte vi till hennes gamla kompis och arbetskamrat Magnhild de hade tappat kontakten när hon flyttade upp till Sörbygden förra året. Det blev ett kärt återseende och det var kul att se och höra dem tillsammans. 

Gamla och nya huset

Inga-Britt och Magnhild 

Svindlande vackert

Morfar och Tuva

Min fina familj❤️❤️❤️

Fina, snälla Ing-Marie och Göran som lånade ut vårt gamla hus. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0