En fantastisk föreställning

I söndags kom vi då iväg på Maries föreställning Pang pang du är död jag måste erkänna att jag var en smula skeptiskt till ämnet då det handlar om skolmassaker men det var en otroligt bra förställning alla gjorde så fina rolltolkningar om detta svåra ämne, jag var alldeles tagen när det var slut. Det är så roligt att Marie fortsätter att spela teater och hon blir verkligen bara bättre och bättre.

Uffe har blivit ett år äldre och vi (jag och barnen med respektive)hade skramlat ihop till ett par trådlösa hörlurar i present så nu blir det lite tystare hemma och framförallt så får Uffe lyssna på vad han vill utan att jag har synpunkter. Igår var vi iväg till Stallarholmen för att fira svärmor och fick middag och goda kakor som hon hade gjort.

Och nu är påsken snart här imorgon är det väl dags att gränsla kvasten och flyga iväg.. eller så väntar jag med flygturen tills den 23 då jag ska flyga till Luleå. Tanken är väl att vi ska fara till landet i påsk men Uffe har varit generös att dela med sig av sin förkylning till mig så vi får väl se hur det blir hoppas att det går över fort. jag skulle ju åka till Mamma imorgon men det får nog vänta ett tag tyvärr jag har inte varit där på en hel månad men men.. jag vill ju inte att hon ska bli sjuk. Men jag skickar upp Pär med ett påskägg i morgon i allafall.

Nu ska jag nog sova lite och hoppas att jag känner mig bättre i mornn så jag kommer iväg till jobbet.


Våren är här

Så underbart det är 10+ och solen skiner Yes! Äntligen! Cecilia och jag gick en långpromenad med Ida och bara njöt av att se hur snön bara rann bort i solskenet. Det var igår idag har det varit grått och mulet och hela dagen har det kommit en massa snöblandat regn inte lika vårlikt tyvärr. Jag sparar nog balkongstädningen till en annan dag. men nu vet man i allafall att det inte kommer att vara vinter hur länge som helst det finns ett hopp en vår ändå. Nästa helg åker vi till landet och sätter på värmen för helgen efter är det påsk och då ska vi traditionsenligt vara på landet.
 
Nu har jag skickat iväg min uppsats så sköönt jag var så trött på den. Sanna hjälpte mig med formalian så den ser snygg ut nu vilken tur att man har barn som kan hjälpa en.

Nu ska jag gå och ringa Marie och höra hur det var på premiären av hennes pjäs igår. Vi missade ju den för vi var på Dramaten igår men nästa söndag då ska vi gå och kolla.


Hostmedicin

Host host hela nätterna jag blir så förtvivlat trött av att inte få sova, så idag ringde jag till vårdcentralen och fick en läkartid så nu har jag hostmedicin och hoppas att jag får sova lite inatt med hjälp av den.
Jag hoppas att den har avtagit till helgen för då ska Uffe och jag gå och se Hantverkarna på Dramaten och jag tror inte att det uppskattas om vi sitter och hostar under föreställningen.

I söndags var svärmor här på fika och vi pratade om resan till Luleå, hur vi skulle packa och om vi skulle ta tåget till Arlanda eller flygbussarna vilket inte var något svårt val för flygbussarna var mycket billigare.

Nu ska jag titta på Saltön lite tråkigt är att jag har läst boken så jag vet vad som ska hända vilket förtar en del av spänningen i serien. Men det är kul att titta ändå och se alla härliga skärgårdsbilder och drömma om sommaren...

Nostalgi på cirkus

Så blev det äntligen dags fredagen den femte mars för Björn Skifs show på cirkus. Det blev en härlig kväll fylld av alla de gamla låtarna och några nyare också. Fantastisk orkester med otroligt duktiga musiker och den helt underbara koreagrafin och så självklart idolen själv.

Men sen blev jag sjuk Uffes virus kom till mig också så jag hostar och hostar klart irriterande speciellt på natten för det blir inte så mycket sömn när man hostar i ett kör. Och gå till jobbet var inte att tänka på. tror inte jag skulle bli så populär om jag hade gått omkring och hostat där. Men en fördel med att vara hemma är att jag äntligen har kommit igång med att skriva på min uppsats så jag tillbringar mesta tiden framför datorn och det är ju bra.

Idag har jag beställt flygbiljetter till Luleå och så den 23 april flyger jag och svärmor?? ja faktiskt det trodde jag aldrig hon som aldrig skulle sätta sig i ett flygplan men hon bestämde sig för att följa med.
Och sen har jag bokat biljetter till Marie föreställning på Ormteatern i Haninge den ska bli intressant att se.

Men nu tror jag att Ida tycker att jag ska gå ut en sväng med henne.....


RSS 2.0