Äntligen!

Ja äntligen så kom jag iväg till landet och jag fick se häggen blomma det är som att gå igenom blommande valv när man går in genom grinden och det doftar så gott. Det har varit ett fantastiskt fint väder soligt och varmt och jag har planterat alla blommorna som Uffe var iväg och köpte på Vinnersjö trädgård när jag var på scoutläger. Uffe har klippt gräsmattan så nu ser det fint ut. På kvällen hade vi årets första grill middag det var så härligt att sitta i vilstolen i solen med ett glas vin och njuta av solen och känna de aptitretande dofterna från grillen Idag har vi hjälpt Sanna att köpa blommor till deras balkong. Sanna hade gjort i ordning en söt liten morsdagkruka med fina blommor i, den blev jag glad för.
Nu är vi snart hemma i stan men här är det slut på det fina vädret, blygrå himmel och regnet står som spön i backen. Usch! Hemma väntar Pär och Marie som har varit ute med scouterna på em hoppas det inte har regnat så här på dem då.


Nya gardiner

Efter att jag putsat fönstret i sovrummet så började jag leta i gömmorna efter några gardiner att sätta upp men det var inga som kändes bra att sätta upp men så hittade jag de fina grå spetslöparna som Sanna och Marie hade dukat borden med på min 50 års dag så jag hängde upp dem och satte fast några små fjärilar som jag hade liggande i en låda. Det blev jätte fint och kändes nytt och fräscht.


Vårkonsert med kören

Sjung av hjärtat sjung........
Det är så härligt att sjunga och roligt att så många vill komma och titta på oss när vi har konsert. Årets konsert är lite kortare än tidigare och så är det några sånger som vi har sjungit tidigare vilket gör att det har känts ganska så lugnt och jag har inte varit nervös alls faktiskt.
Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen men är faktisk lite trött efter ett genrep och två konserter i dag så jag ska nog ska ta en sväng runt kvarteret med Ida innan jag somnar i fåtöljen.


RSS 2.0