Idag tog jag bilen till jobbet

Äntligen!!! Igår tog jag bussen till bilia i Nacka för att hämta min nya fina röda bil. Efter en grundlig genomgång av bilens alla reglage, knappar och finesser av den 

 ycket trevliga bilförsäljaren så var det äntligen dags att sätta sig i bilen och köra hem bilen. Det var en härlig känsla att åka iväg med en alldeles ny bil och samtidigt lite nervöst. I morse var valet inte så svårt att ta bilen eller T-banan och jag var nästan lite besviken över att jag har så kort resväg jag hade gärna kört en stund till bara för att det är så roligt. Efter jobbet åkte jag till djuraffären för att köpa en ny hundbur till Ida så att hon också kan få komma ut och åka. 

Stor räkning

Fy så läskigt att föra över såhär mycket pengar men nu är det gjort bilen är betald och på onsdag får jag hämta den. Det känns nästan lite overkligt för vi har ju väntat så länge på att få den. 
Idag har Marie och jag varit och handlat pärlor, tyg och lite annat på syfestivalen.
Väl hemma igen så blev det pyssel, Marie gjorde små änglar och ett fint halsband och jag knåpade också ihop ett halsband. Det har varit en mysig dag med min lillflicka. Nu har vi lämnat över nycklarna till Volvon så att hon kan ha den några månader innan det är dags för besiktningen, men nu är det kväller och hon har kört hem till sig. 


  När vi komm Huså

19 oktober

Tack vare min älskade storasyster så har jag faktiskt sovit större delen av natten för hostmedicinen hjälpte, tyvärr så hade jag en rejäl baksmälla när jag väl vaknade en mindre kul effekt av medicinen. Men nu har ätit frukost i soffan och läst DN samt försökt lösa Melodikrysset så nu känns det bra. Nu ska jag ta en dusch och sen gå en sväng i det vackra men kalla höstvädret

Den vackra blomman jag fick från syrran


 njuta av att jag håller på att bli bättre från denna förkylning. 

Nu hör jag klockan ticka


Äntligen! Jag har träffat en fantastisk audionom på Rosenlunds sjukhus en äldre dam som har gått i pension men som gillar sitt jobb så mycket att hon arbetar några dagar i veckan ändå, vilket är tur för mig. Jag fick nya hörapparater för en tid sen men de fungerde inte så bra så igår var jag där för att få dem bättre inställda och då fick jag komma till Else Maj som på en gång sa att de apparater jag hade fått aldrig skulle fungera bra för mig och gick och hämtade ett par andra som hon ställde in och la in olika program i varav ett av dem fungerar så att de transponderar om diskantljuden till bastoner så nu hör jag mycket bättre. Jag var så glad när jag gick därifrån och jag kom på mig själv med att tjuvlyssna på folk i väntrummet bara för att jag kunde. 
Jag har oturligt nog åkt på en kraftig förkylning som nu har gått ner i bröstet med en rejäl skrällande hosta som håller mig vaken på nätterna jag hostar och hostar tills jag tappar andan. vilket är skitjobbigt men värst är ändå att jag är tvungen att vara hemma ett par dagar inte så kul när man precis har börjat på ett nytt jobb. men i morgon kommer syrrran och räddar mig med hostmedicin och då hoppas jag att jag ska kunna sova och slutar att hosta var femte minut..

Sanna solstråle fyller 25 år idag

En strålande vacker höstdag blev det på Sannas 25 födelsedag. Vi uppvaktade med ett silver armband (Annettedesign) och en mjuk gosig tröja med plats för den lilla kulan på magen. Som vanligt fick vi gott hembakat till kaffet. 
Claes föräldrar kom direkt från flygplatsen efter att ha varit på en weekend i Barcelona och uppvaktade Sanna och lilla söta Matilda hjälpte till att öppna


Igår var Uffe till landet och stängde igen för vintern meningen var att jag också skulle följa med men pga en förkylning som bröt ut på fredagen så valde jag att vara hemma och vila och nu hoppas jag att det ska bli bättre så jag kan gå iväg och jobba i morgon det känns inget bra att bli sjuk just när man har börjat på nytt jobb men men det är ju som det är. 

Söndagspromenad till Ekudden

En härlig lång skön höstpromenad till Ekudden blev det idag med Marita och Ida genom Orhems koloniområde och bort till Flatensjön. Vi stannade och vid kaffe stugan Torpet och åt en räkmacka Gott! Väl hemma igen ordnade jag i min garderob och hängde undan alla mina sommarkläder och plockade fram varma koftor och tjocktröjor i stället. Sen kom Marie och Ludvig på söndagsmiddag så nu har jag träffat alla mina barn i helgen, för igår var Sanna i stan för att gå på barnmässan så då sågs vi en kort stund och jag fick titta på hennes fina runda mage. Nästa söndag syns vi igen då blir det kalas i Uppsala för då fyller min lilla tös 25 år. 

Igår tog Ida och jag pendeln till Hemfosa och fikade hos Anita och Jan det var mysigt vi var även en stund  i Farsta och lämnade en bok till mamma och noppade hennes ögonbryn innan det vardags att åka hem och fixa lördags middag och baka honungsbröd. Jag trivs med att vara hemma I stan och ha möjlighet att träffa familjen och mina 


vänner. Till nästa helg åker vi till Tärnsjö och då är det dags att att bomma igen för vintern. 

RSS 2.0