Min dotter ska gifta sig

Idag väntade en överraskning på hallmattan, en inbjudan till bröllop i februari. Så himla roligt. De är ena riktiga filurer och fantastisk bra  att inte avslöja något i i förväg. Jag träffade dem på stan i lördags en kort stund och då hade de varit och tittat på ringar precis innan.  Ja nu får man ge sig ut och leta klänning och fundera på bröllopspresent. Det ska verkligen bli jätteroligt. 
Höstmys

Uffe och Ida åkte till landet i torsdags em för att börja fixa med att stänga igen stugan för vintern. Nu är alla blomlådor, zinkbaljor och trädgårdsmöbler undanplockade. I morgon ska skåpen med torrvaror och kylskåpet tömmas och huset ska städas ut ordentligt. I fredags hade vi planeringsdag på jobbet, ämnet var alternativa kommunikationssätt, inget nytt men ändå inspirerande. På kvällen bjöd jag Marie och Pär på middag på barnvagsfabriken/ Sapporio god mat och en mysig kväll. Idag tog jag bussen till Älvsjömässan för att köpa lite pärlor på symässan, några nystan virkgarn och ett vackert tyg köpte jag också. 
Sen tog jag pendeltåget till Uppsala där jag jag träffade Sanna, Claes och Tuva en kort stund och fick kramas lite och Tuva fick titta på pärlorna jag hade köpt. 


 Sen följde de med och vinkade av mig vid bussen till Östervåla där Uffe väntade med bilen. Nu jag i Tärnsjö, vilket blir sista lördagkvällen på några månader. Uffe och jag har lagat middag tillsammans och ätit och nu sitter vi och myser i vår fina soffa. Oktoberkalas


Kusinerna har fyllt år.  


Fredag fredag tralala la

Det är så härligt med fredagkvällar.... Jag känner mig nöjd efter arbetsveckan. Så skönt att få sitta eller snarare halvligga i soffan, slötitta lite på tv, läsa lite och bara njuta av att ha en ledig helg framför sig.
I morgon ska Pär och jag ut
och övningsköra till Stallarholmen och hämta svärmor för på söndag ska vi vi åka till Uppsala och fira Sanna som blir 27 år på tisdag. 
Idag fyller Magnus 40 år och han tillbringar sin födelsedag i Thailand. Så honom får vi fira nästa söndag.


Här är en av hösten sista rosor som Marita och jag såg på vägen hem från jobbet idag. 

Femte oktober


En fin lördag i skogen med sötaste Tuva som mumsade blåbär medans jag letade efter trattisar. 
Ikväll har Pär och jag övat mörkerkörning. Vi körde till Flatenbadet där Ida tog ett kvällsdopp och sen åkte vi vidare men när vi skulle passera Hellas' gården så var det poliskontroll där så Pär fick öva på det med samt blåsa vilket jag också fick göra. 

RSS 2.0