Konst och kalas

Augusti månad är snart slut..... och sommarvärmen kom av sig lite. En hel del regn och blåst har det varit under veckan.
I torsdags skippade vi bakningen och disken på jobbet och tillbringade dagen på moderna museet.

Igår åkte vi till landet och löste Melodikrysset (nästan) i bilen. Det var skönt att komma dit men hu vad det hade vuxit och vissnat på de här veckorna som vi inte har varit där. Så Uffe klippte gräsmattan och jag plockade tomater och klippte bort allt visset i växthuset. Till middag blev det nyupptagen potatis och tomatröra med räkor.
Idag så har jag sytt en väska till svärmor. En liten sväng och plocka blåbär och kantareller hann jag med innan det var dags att packa ihop och åka på Claes födelsedagsfika.
Sanna hade bakat goda kakor och gjort en fin tårta. Det var trevligt och det är alltid roligt att träffa Claes föräldrar och syskon och Tuvas kusiner.


Utrensning och återvinning

Förra helgen var vi i Dalhalla med Kattis och Peter på en fantastisk konsert med P Floyd. Vi hade det så kul och så åkte vi så skönt i deras bil en Porsche Cayenne.

Så efter den här arbetsveckan längtade jag till landet och såg fram emot att få umgås med Marie och Gabriel som skulle komma dit. Men så blev det inte.... En magsjuka satte stopp för det så denna helg har jag tillbringat på toa och i sängen tyvärr. Idag har jag känt mig bättre men behövde vila men jag var trött på att titta på film och OS så jag rev ett gammalt trasigt lakan i remsor och virkade en badrumsmatta.

Min snälla Uffe åkte fram och tillbaka till landet på lördagen för att vattna blommor och plocka tomater. Han kom hem med alla de här.

Men nästa helg..... Då är vi bjudna på kalas i Uppsala då ska vi fira Claes som fyller år på lördagen.


RSS 2.0