Veckan som var...

Jag har haft lite problem med spänningar i nacken och axeln efter en händelse med en brukar på jobbet och så säkert lite stress efter allt som har hänt de senaste månader. Som har satt sig i nacken. Det har gjort att jag har fått värk i nacke och huvudet. Men i måndags fick jag en behandling hos Marita och nu känns det mycket bättre. Hon är helt fantastisk vilken gåva hon har. 

På tisdagen var det andra gången jag var med på den nya kören som jag har börjat på. Det är inte alls som teater kören men det är mycket sångglädje och så är det roligt att få sjunga igen. 
Onsdagen var det Björn Skifs och jag är forfarande glad efter den showen. 
Torsdag var jag hemma lagade mat och vilade jag var lite trött faktiskt. 
Fredag åkte jag till sickla efter jobbet och hämtade en bok jag hade reserverat och så shoppade jag ett par nya byxor och ett par boots innan jag for hem till fredagsmiddagen och soffmys med den spännande boken. 
På Lördagen så städade jag, fixade med blommor, tog en långpromenad med Ida sen klippte jag hennes klor och badade henne så nu är hon vårfin. Till kvällens middag torskrygg med rostad potatis och pesto hade jag bjudit hem Helena och hennes hund Winga. 
I dag började jag dagen med att träna på Friskis och Svettis i Tyresö tillsammans med Marie. Sen åkte jag jag till Uppsala där jag hade en mysig eftermiddag tillsammans med Sanna, Tuva och Claes 


Björn Skifs

Annette och jag var på Göta lejon i onsdagskväll för att se Björn Skifs. Det blev en fantastisk kväll där han tillsammans med sina musiker i bandet och gästartisterna Malena Ernman och Thomas Ledin bjöd oss på en personlig och mysig show. Så himla bra var det, jag var varm och glad i hela kroppen när det var slut. 


Innan showen åt Annette och jag  middag på thaikrogen Ko Phangan gott och kul i den spektakulära miljön. 


Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 


Det börjar våras

Veckorna trillar på så fort... jag hinner inte skriva om det som händer när det händer så det får bli en liten resumé. I fredags hade jag en semesterdag då var jag och hälsade på min nya arbetsplats Hökens dagliga verksamhet i Hökarängen där jag ska börja jobba i slutet av maj. Det var jätteroligt och jag blev så väl mottagen. Jag hade lite pirr i mag när jag var på väg dit men jag kände mig så välkommen. 


Sen åkte jag och hämtade Marie i Tyresö och så åkte vi till Ulriksdals slottträdgård där vi njöt av den fantastiska vegetariska buffén. Sen gick vi runt och tittade på alla vackra blommor i växthusen och plockade några fina tulpaner på självplockningen. 

Lördag em ringde Marie och förslog att vi skulle kolla på melon tillsammans. Javisst det blir kul. Så de kom och vi lagade middag i hop och åt taco middag. Sen var det dags att avlyssna alla bidragen. Alla var i te så nöjda med det vinnande bidraget. Men vi hade en väldigt mysig kväll. 


Fredagkväll och soffläge

Igår gick jag hem från jobbet och tänkte att ju håller jag på att bli sjuk huvudvärk och trött. Jag skulle ha mött Marita på kvällen och tittat på när hon jobbar med keramik och fått prova på lite själv också men nä, jag bäddade ner mig i soffan med filt och film och lade mig tidigt. Så i morse vaknade jag och var som vanligt igen. Skönt! 

Idag har vi gjort semlor på jobbet, fina och jättegoda!


I morgon ska vi hem till Marie och Gabriel och tvätta våra mattor i deras tvättstuga. Ska bli härligt med rena trasmattor. Sen bjuder de oss på middag. Det ska bli kul att träffas och se hur de har det Marie har fixat lite hemma nya gardiner och soffkuddar. Vi har ju inte varit där sen julafton så det är verkligen dags. 

Det är härligt med fredagkväll och en väntande helg. 


Nu är det slut med Attendo
I förra veckan när jag var och tränade på onsdagkvällen så såg jag den här reklam affischen för Friskis och Svettis ganska passande tyckte jag för på torsdagen så gick jag in till min chef och sa upp mig

Om tre månader börjar jag jobba åt Stockholms stad igen. Nu har jag gjort slut med Attendo. Jag vill inte arbeta åt en arbetsgivare som anser sig sig ha rätten (vilket de i och för sig har enligt lag) att kunna flytta sin personal på ganska lösa grunder till en annan verksamhet inom två veckor. Det är inte ok!! När allt detta hände blev jag så arg och frustrerad så jag skickade iväg en jobbansökan till en annan daglig verksamhet och blev kallad till intervju. Till mina stora glädje och faktiskt lite förvånad för jag trodde inte att jag hade så stor chans att få jobbet på fredag ska jag gå dit och hälsa på det ska bli spännande


Eldfängd fest

Förra fredagen hade vi avskedsfest för jobbarkompisarna som har slutat. Det var himla kul och blev väldigt lyckat. Alla hade tagit med sig något att äta och dricka, det blev mycket gott att dela på. De blev väldigt glada över sina smycken som Solbritt och jag hade varit och handlat i en fantastisk fin butik i gamla stan Silverboden. Min kollega visade sin talang

På lördagen städade jag och fixade hemma, pysslade med mina blommor och bytte gardiner. Skönt att få och skrota runt lite hemma en hel dag. På kvällen kom våra vänner Kia och Kjelle på middag. Jag hade lagat kyckling och ugnsstekta grönsaker. Gott! I söndags tränade jag en stund på gymet och sen var jag upp till mamma en sväng.

Måndagkväll brukar jag ha tvättstugan men inte den här kvällen. Efter att ha lagat middag så tog bilen till Ikea och köpte en ny matta till vardagsrummet. En grön. Vi har varit utan ett tag, sen Ida uträttade sina behov på den en natt för några veckor sen. Vardagsrummet känns så vårfint nu.


RSS 2.0