En mysig söndag

Idag fick jag den första känslan av att vintern är på väg. När jag var på väg till Uppsala med tåget då började det att snöa. Men inte så mycket och det stannade inte kvar men isiga hårda vindar var det. Brr!

En glad överraskning väntade mig när jag klev av tåget. Där stod Sanna och Tuva och mötte mig. 😍
Sen gick vi och handlade tyg till tights och klänning till Tuva som jag ska sy. Sen gick vi till café storken och fikade. Nynäshamn nästa....

Äntligen fick Marie hämta nycklarna till sin nya fina lilla lägenhet mitt i Nynäshamn. 


Såklart var jag nyfiken så igår var jag där och fikade för första gången, och självklart i en muminmugg😀

Jag bonade parkettgolvet och Marie hängde upp sina klänningar i sin klädkammare. 

Nästnästa vecka levereras  den nya soffan och sängen och då flyttar hon in. 


Sanna 29 år

I fredags firade vi Sannas födelsedag hemma i Bagis det var kul att träffa henne på födelsedagen det händer inte så ofta numera av förklarliga skäl. Hon och Tuva hade varit lediga och gått på barnmässan i Älvsjö. 

Idag var vi bjudna till Uppsala på kalas och då firade vi henne lite till. 

I går satt jag i min lilla systuga på landet med värmeelementet på och sydde Tuvas lilla glitterkjol. 


Efter kalaset var slut så lagade vi alla mat tillsammans trångt, roligt och mysigt. Jag är så tacksam, glad och stolt över min fina familj.  


Barnvakt

i helgen har vi haft finbesök av prinsessan Tuva. Hennes föräldrar var på fest på lördagkvällen. Vi har haft så roligt och det är så mysigt att  få rå om henne. På lördagseftermiddagen tog vi en promenad med dockvagnen och Ida i regnet. Tuva hittade en lite lekstuga som lekte i en stund. 

Sen gick vi hem och lagade middag och så kom moster Marie och gjorde en massa kul grimaser under middagen så det blev roligt att äta. 

Efter att ha tittat lite på film så var det dags för pyjamas och tandborstning. Jag hade tänkt att vi skulle lägga oss i våran säng och läsa men det ville inte Tuva hon ville ligga i vardagsrummet så då lade vi oss där och läste fyra sagoböcker och sen sov hon. 
Idag har hon ätit pannkakor, gjort ett diamant halsband (som tyvärr gick sönder. dålig gummitråd) 
Sen åkte vi och hälsade på gammelmormor innan de for hem till Uppsala igen. 


Innan jag åkte hem till Ida så var jag och handlade en massa rosa och glittriga tyger för Tuva bläddrade i tygkatalogen och pekade ut en rosa kjol som hon ville att mormor skulle sy. RSS 2.0