Stängt för i år

Den här helgen kom vintern till Tärnsjö så det blev lite kallt att bomma  igen stugan för vintern. Men nu är det städat och undanplockat och vattnet är avstängt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hämtade upp Sanna och Tuva i Uppsala när vi åkte upp igår något som Sanna kanske ångrade sen när de skulle ta bussen hem på kvällen. Första bussen missade de och Uffe körde dem til Östervåla  men de hann tyvärr inte med Uppsala bussen så de kom tillbaka igen. Nästa buss skulle gå 19,20 men då var den en kvart sen så då skullle de inte hinna med Uppsala bussen i Östervåla, så de kom tillbaka igen. Stackars Sanna och Tuva☹️ till slut blev det en ny vända til Östervåla och då kom de med halvnio bussen till Uppsala. Det dröjer nog innan Sanna åker buss från Tärnsjö igen.  
Men på dagen hade vi det bra, vi åkte till skogen och letade trattisar, men de var svåra att se för det  var snö på dem. Men Tuva var duktig på att se dem.  (null)


(null)Höst

En skön lite slö helg, jag hade tänk åka till landet och gå i skogen på svampjakt med Sanna.  Men i torsdag kväll spillde jag hett potatisvatten på min fot, som gav en fin vatten blåsa och svårighet att få på mig mina skor bara mina illgröna foppatofflor funkade.  Och de är ju inte så lämpliga att gå i skogen med. Men det har nog gett sig till nästa helg för då ska vi dit och bomma igen för vintern så då ger jag mig nog ut en sväng i skogen. 
(null)

Men igår åkte jag till mamma och lagade rårakor till lunch och så hjälpte jag henne att betala räkningarna på nätet. 
För En tid sen fick jag fint ullgarn av Anita. Av det stickade jag en sjal, som mamma fick igår. 
(null)

Idag bestämde jag mig för att göra något åt min blåskatarr som har irriterat mig under en tid. Så jag bestämde mig för att prova Kry, läkarbesök på nätet. Det fungerade perfekt, jag pratade med en läkare som frågade om mina symptom och sen skrev han ut penicillin, bara att hämta ut på Apoteket. Tänk att det kan vara så enkelt. 
(null)
Det är så vackert ute nu, men snart har alla löven fallit av. Förra veckan var det brittsommar och vissa dagar var det 19 grader varmt. Men nu börjar det bli kyligare och i torsdags fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle åka till jobbet. 


Sanna 30 årFör en vecka sen hade vi huset fullt av släkt och vänner som kom för att fira Sannas 30 årsdag 🎂🎁💐
(null)
Det blev en rolig dag och kväll


(null)

(null)
Vi hjälptes åt med baket så det blev mycket gott att stoppa i sig på kalaset. 
På kvällen dukade vi upp pajer, varmrökt lax, rimmad oxfilé och potatis sallad.

RSS 2.0