En roadtrip till Sundsvall

Jag hämtade upp Marie vid elvatiden i årstaberg och så körde vi till Uppsala. Där vi stannade, åt lite lunch och busade lite med Tuva. Sen styrde vi kosan mot Sundsvall och var framme tre timmar senare. Åt middag och checkade in på Quality hotel. Vi hade ett fint rum med utsikt över staden
(null)
På måndagmorgonen åt vi frukost och så körde jag Marie till skolan. Sen åkte jag tillbaka till hotellet och åt en frukost till och läste morgontidningen. Skönt och avkopplande, ingen vanlig måndag. 
(null)
Ett träningspass i hotellets gym innan jag gick ut på stan och handlade lunch åt oss. Sen hämtade jag Marie på skolan så hon fick vila en stund på hotellet och äta lite, innan det var dags för em föreläsningar. Jag tog en tur med bilen och såg mig omkring, en sväng till Alnö och så vidare till Birsta. 
(null)

Sen tillbaka till stan och en liten promenad där innan det var dags att hämta Marie igen. 
På kvällen åt vi middag på restaurang Pinchos
(null)

Tisdagmorgon, efter en stadig frukost, Marie åt våfflor, så var det dags att packa ihop och åka hem till stan igen. 
(null)

(null)

Skönt att vara hemma såklart, men det var mysigt att åka iväg, en liten övning i att resa för om två veckor ska Marie och jag flyga till Marbella. ☀️

Alla hjärtans dag ❤️

Vi har egentligen inte någon tradition att fira den här dagen till skillnad från mors och fars dag. Men jag tycker faktiskt att det är kul ändå att göra nåt extra för dem man tycker om. Jag köpte två öl till Uffe och ställde i kylskåpet. Sen gjorde jag hjärtformade mazarinkakor  med hallonglasyr till efterätt. 
(null)

(null)


Kvällspyssel

Åkte till stan efter jobbet och köpte tyg, ett med hundar på och knåpade ihop en liten handväska. Skönt att ha min lilla syhörna. Det är så enkelt att sätta igång med nåt syprojekt. 
(null)


En helg som har gett mig mycket energi

Det är mycket snö nu, i morse klev jag ut i en halvmeter snö fick nästan inte upp porten. Det är så härligt med all denna snö och Ida tycker det så roligt att skutta fram i snöhögarna. Jag längtar efter att få vara ute och göra snögubbar,  åka pulka och busa i snön. Men ser konstigt ut när man är 56 man behöver ett litet barn som täckmantel för att man själv tycker att det är jättekul. Så idag tog jag tåget till Uppsala och en liten förväntansfull tjej. Nu kommer mormor här ska lekas och pysslas och busa. Först stekte vi pannkakor  ( föräldrarna de drog till Ikea)  sen limmade vi toarullar som förvandlades till en raket och ett litet regnbågsfärgad troll med rosa öron. Sen klädde vi på oss varmt och drog ut i snön och åkte i backen, upp och ner, lekte kurragömma och rullade runt i snön. Så himla härligt och roligt. Men till slut blir man lite kall och trött så då gick vi till kondis och köpte med oss lite gott och  så gick in och fikade. 


(null)

(null)

(null)

(null)Igår möttes Cecilia och jag vid Slussen och promenerade bort till fotografiska och tittade på en fantastisk utställning Kirsty Mitchell, Wonderland. Så otroliga bilder och vilket arbete som låg bakom varje bild vissa bilder hade hon förberett i flera månader innan det blev färdigt. Efter utställningen åkte vi hem till bagis och åt middag. Tyvärr blev Cecilia tvungen att ge sig ut med t bana och buss för att komma hem. Det var bättre förr när hon bara gick tvärsöver farstun. Men hon är glad att slippa trapporna och hon har det fint där på Lindevägen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0