Sanna 29 år

I fredags firade vi Sannas födelsedag hemma i Bagis det var kul att träffa henne på födelsedagen det händer inte så ofta numera av förklarliga skäl. Hon och Tuva hade varit lediga och gått på barnmässan i Älvsjö. 

Idag var vi bjudna till Uppsala på kalas och då firade vi henne lite till. 

I går satt jag i min lilla systuga på landet med värmeelementet på och sydde Tuvas lilla glitterkjol. 


Efter kalaset var slut så lagade vi alla mat tillsammans trångt, roligt och mysigt. Jag är så tacksam, glad och stolt över min fina familj.  


Barnvakt

i helgen har vi haft finbesök av prinsessan Tuva. Hennes föräldrar var på fest på lördagkvällen. Vi har haft så roligt och det är så mysigt att  få rå om henne. På lördagseftermiddagen tog vi en promenad med dockvagnen och Ida i regnet. Tuva hittade en lite lekstuga som lekte i en stund. 

Sen gick vi hem och lagade middag och så kom moster Marie och gjorde en massa kul grimaser under middagen så det blev roligt att äta. 

Efter att ha tittat lite på film så var det dags för pyjamas och tandborstning. Jag hade tänkt att vi skulle lägga oss i våran säng och läsa men det ville inte Tuva hon ville ligga i vardagsrummet så då lade vi oss där och läste fyra sagoböcker och sen sov hon. 
Idag har hon ätit pannkakor, gjort ett diamant halsband (som tyvärr gick sönder. dålig gummitråd) 
Sen åkte vi och hälsade på gammelmormor innan de for hem till Uppsala igen. 


Innan jag åkte hem till Ida så var jag och handlade en massa rosa och glittriga tyger för Tuva bläddrade i tygkatalogen och pekade ut en rosa kjol som hon ville att mormor skulle sy. RSS 2.0