En fantastisk semester vecka i maj

Fredagen den 5 åkte vi upp till stugan,  i jeans och fleecetröja åter till stan nu i sommarkjol och bara ben. På en vecka gick temperaturen från  7, 8 grader till 24. Vilken underbar vecka jag har haft. 
På måndagen vaknade jag halvsex ivrig som en liten unge på julafton idag skulle jag till Vinnersjö och handla blommor.   (null)

(null)

Många påsar blev, det bilen blev som vanligt proppfull. Jag hade en lista men det är ju alltid roligt att prova  några nya växter. 
Det är så skönt att vara på landet i maj och ha tid att sätta igång med allting, städa och fixa ute och inne. Uffe har mycket på jobbet så han kunde inte vara ledig, men det är ganska skönt att gå och skrota lite för sig själv också. Jag har börjat att måla trädgårdsstolarna som jag fick av Kia förra sommaren. Jag har byggt 2 blomsterlådor till också, det blir fint i sommaren ett liten grön hörna. Sanna och Hugo hade ledigt på fredagen så då hämtade jag den och så åkte vi till Vinnersjö. Sanna gick och plockade de blommor hon skulle ha och Hugo och jag plockade de blommor som han ville ha. Det var kul att gå där med Hugo för han blev nästan som mig, ingen hejd alls.  Den ville han ha och den 😂 Sanna var inte lika förtjust och undrade var alla blommor skulle få plats. Det löste sig, Hugo fick en liten rabatt vid lekstugan och så "glömde vi några påsar"
(null)

(null)

(null)


På väg därifrån stannade vi vid Gysinge forsarna och tog en promenad, vi tittade på grodor, blommor och snubblade nästan på en liten kopparödla. Det är väldigt fint att gå där och så har kommunen gjort i ordning små fina grillplatser och träbryggor. 
(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0