Midsommar

Årets midsommarafton blev varm och solig 😎 inte en droppe regn. Marie och Alex kom till landet och firade med oss, Sanna skickade fina sommarhĂ€lsningar frĂ„n Nolsterbystrand och PĂ€r jobbade fast han hade tĂ€nkt Ă„ka ivĂ€g pĂ„ kvĂ€llen men Ă€ndrade sig för han hade kommit fram vid 20.30 och det Ă€r dumt att vara ute och resa bland folk. 
Marie och Alex Ă„kte förbi honom pĂ„ vĂ€gen hem och lĂ€mnade en bit jordgubbstĂ„rta. 
Vi hade en hĂ€rlig avkopplande dag med god mat och gofika. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Underbara barn❀



(null)

(null)

Efter att ha haft en hĂ€rlig helg pĂ„ landet sĂ„ stannade vi till i Uppsala och hĂ€ngde lite med Tuva och Hugo pĂ„ avstĂ„nd sĂ„klart men det vĂ€rker av lĂ€ngtan att fĂ„ hĂ„lla i dem. 
Tuva var pĂ„ bushumör och sprutade vatten pĂ„ morfar och mig. Vi sa att vi ska köpa vattenkanoner till landet sĂ„ att vi kan ha vattenkrig nĂ€r de kommer dit. 
Jag har stĂ€dat och gjort i ordning lillstugan och mormors lekstuga. SĂ„ nu Ă€r det fint och Ă€r redo att anvĂ€ndas. 
(null)
(null)


Sommardikt

(null)


Sommaren Ă€r hĂ€r ☀

SĂ„ Ă€ntligen blev det varmt 😅 man kan ha klĂ€nning och bara ben, Ă€ta frukost ute, sitta pĂ„ balkongen pĂ„ kvĂ€llen. SĂ„ himla hĂ€rligt. 
(null)

PĂ€r kom pĂ„ middag hĂ€romkvĂ€llen efter att ha varit hos Titti och klippt sig. 
(null)
Som "vanligt" satt vi ute och Ă„t. 
KĂ€nde mig lite krasslig i början av veckan sĂ„ jag stannade hemma frĂ„n jobbet för sĂ€kerhets skull. Min chef ordnade dĂ„ sĂ„ jag fick ett covidtest hemskickat. Det kom pĂ„ tisdagen och svaret kom pĂ„ onsdagen, ej pĂ„visbart 😀 sĂ„ dĂ„ kunde jag gĂ„ och jobba igen. 



Mors dag

Har ju alldeles glömt bort att skriva om hur överraskad och uppvaktad jag blev. Jag hade bestĂ€mt med Sanna att vi skulle titta förbi en stund pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n landet , men hon hade tĂ€nkt nĂ„got annat, för vid lunchtid kom hela familjen till landet   Jag blev sĂ„ glad att tĂ„rarna kom. Sanna hade  lunch med sig Laxbulgur 😀 sĂ„ gott. SĂ„ hade de med sig deras korgstol som jag tycker Ă€r sĂ„ fin. SĂ„ nu bĂ€r jag runt den pĂ„ tomten dĂ€r jag vill sitta för stunden. 
(null)

(null)

(null)
Det var sĂ„ underbart att trĂ€ffa Tuva och Hugo.  Claes satte upp gungan sĂ„ Hugo fick gunga och Tuva hade roligt i lekstugan. 
Hemma i Bagis vĂ€ntade Marie och Alex med middag. Pasta med pesto och mozzarella. SĂ„ gott😀. 
De hade dukat ute pÄ gÄrden. Det var sÄ mysigt.
(null)


Och senare pĂ„ kvĂ€llen pratade jag med PĂ€r. Jag Ă€r alltid glad för mina barn men just den hĂ€r dagen blev de extra viktiga dĂ„ saknade efter min mamma var stor. 

RSS 2.0