Sjuk igen 🙁

De senaste mĂ„naden har jag jobbat en  vecka och varit hemma en. Nu var det dags igen. Lite lĂ€tt feber, trött, lite snuva och hosta, men, men jag ska inte klaga stannar det vid de milda symtomen sĂ„ Ă€r det bra. Jag tittar pĂ„ serier pĂ„ Netflix och syr lite. Bra att jag köpte nya tyger förra veckan sĂ„ jag har lite att göra. IgĂ„r sydde jag till Tuvas Barbiedockor, det var kul men vĂ€ldigt pilligt. 
(null)

(null)

(null)


VĂ„r och virus

Det kĂ€nns konstigt nu, ingenting gĂ„r att planera och det kĂ€nns som att man bara gĂ„r omkring och kĂ€nner efter... oj nu hostade jag och kĂ€nner jag mig inte lite varm  i vanliga fall  Ă€r det helt normalt  och jag hade inte ens tĂ€nkt pĂ„ det. Men nu kan det vara Corona   
PĂ„ jobbet tillverkar vi visir till sjukvĂ„rden och det kĂ€nns bra att göra. 
Idag var det 6 personer i (vanliga fall Ă€r det 18) som kom till jobbet och tvĂ„ personal  men vi hade det bra vi klippte och tejpade i hop visir och pĂ„ em tog vi med kaffe och kaka och tog en promenad och satt oss sen i vĂ„rsolen och fikande. VĂ€ldigt skönt och för en stund kĂ€ndes allt som vanligt. 



Oroliga tider

Nu har jag varit hemma i en vecka.. vaknade pĂ„ mĂ„ndagmorgonen med hosta och lite ont i halsen. NĂ„got som normalt aldrig skulle skulle ha fĂ„tt mig att stanna hemma frĂ„n jobbet. Men inget Ă€r normalt nu. Det Ă€r klara och  tydliga direktiv kĂ€nner du dig det minsta hĂ€ngig sĂ„ stanna hemma. SĂ„ Uffe gick ivĂ€g pĂ„ truckkörkortskurs och jag blev hemma. KĂ€ndes konstigt. MĂ„ndag och tisdagen tog jag det rĂ€tt lugnt vilade, lĂ€ste böcker och kollade pĂ„ Netflix. Men jag fĂ„r ont i kroppen av att hĂ€nga i soffan för mycket, sĂ„ jtesten av veckan har jag har stĂ€dat, putsat fönster och gĂ„tt lĂ„ngpromenader med Ida och Uffe bakat och sytt. Pusslat och tittat efter vĂ„rtecken.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag försöker att inte oroa mig för coronaviruset , i början tog jag in alla nyheter och larmrapporter men nu hĂ„ller jag mig bara uppdaterad. Det blir för mycket katastroftankar annars. 

TygglÀdje


Förra fredagen tog jag semester och hĂ€mtade prinsessan i Uppsala. VĂ„r plan var att gĂ„ pĂ„ bio och sen Ă„ka till stora tygaffĂ€ren Stoff och Stil. Bion skippade vi pga Corona viruset, det kĂ€ndes onödigt. Dessutom uppmanas man att undvika folksamlingar.  Men tygaffĂ€ren var en hit. Tuva klev och gjorde stora ögon oj oj sĂ„ mycket fina tyger. Hon gick runt flera varv i butiken  och tittade, kĂ€nde och valde ut de som hon tyckte var finast. SĂ„ roligt vi hade. Efter en och en halv timme sĂ„ Ă„kte vi hem till Bagis, för att sy.  (null)
TvĂ„ kjolar och ett par tights, nĂ„gra klĂ€der till Barbie blev det ocksĂ„ innan middagen som morfar hade lagat. En stund filmmys i soffan sen bestĂ€mde sig Tuva för att det var dags för mormor att bĂ€dda och efter lite höglĂ€sning i sĂ€ngen sĂ„ sov vi bĂ„da tvĂ„. Lite trötta efter dagens aktiviteter. 
  (null)

PĂ„ lördagen kom Sanna, Claes och Hugo och PĂ€r pĂ„ middag, Marie och Alex var lite förkylda sĂ„ de blev hemma. 
(null)

(null)

(null)
Söndagen blev det lĂ„ngpromenad med Ida och sĂ„ sydde jag tre tights till Tuva. 
(null)


RSS 2.0