Vårvindar friska....

Trots att det blåste halv storm och var grått och trist på lördagen, så blev det en långpromenad med Ida. Några vårtecken hittade vi också😀  (null)

Idag tog Ida och jag tåget till Uppsala
(null)

Det var så roligt att ses, det är några veckor sen vi sågs sist. Härligt att se Hugos alla framsteg och kul att hänga med Tuva och Sanna i parken. 
(null)




Vad händer i Bagis

Dagarna bara trillar på, snart är februari slut och mars tar vid. På jobbet vill de veta när man önskar vara ledig i sommar. Jag får kolla med barnen, det är ju roligt om vi synkar några veckor ihop. Jag har kommit igång med träningen igår testade jag ett dans pass SH,BAM mycket spännande och rörligt vilket jag inte kan påstå att jag var. Jag hade ont på många ställen i när jag vaknade i morse. 
Jag har börjat vara lite social med mina vänner vilket är mycket roligt. En fredag var jag hembjuden på middag hos Katarina vi hade så trevligt och kul så jag kom hem först vid halvtolv. Jag som annars kan somna i soffan vid 20 tiden på fredagkvällen. Lena var här en söndag och jag hjälpte henne att sy en kimono, vi hade så roligt under tiden och den blev jättesnygg. 
(null)


I helgen var jag på symässan med en granne och köpte en symaskin och sybehör till systugan som vi ska starta upp på gården. Vi har sökt och fått pengar från Hyresgästföreningen. Det ska bli kul med ett nytt projekt.  
På söndagen bjöd syrran på lunch och Marie och Alex kom också. Det var roligt. Syrran och jag gick igenom de sista av mammas saker och så delade vi upp hennes smycken mellan oss. Sorgligt och jobbigt men det ska ju göras. De senaste veckorna har sorgen liksom kommit ikapp i mig, och saknaden blir så påtaglig. 

Något annat som blev påtagligt och kom väldigt nära i lördagskväll är det de våldsdåd som sker hela tiden. Pär var här på middag och när han hade åkt och jag hade plockat undan och satt mig i och nästan somnat i soffan, men bestämde mig för att gå ut med Ida istället. Då tittade jag ut genom fönstret och ser att hela vår gård full med polisbilar och poliser som springer omkring och en ambulans kör iväg med blåljus. Oops vad har hänt, jag bestämmer mig för att vänta med Ida promenaden.  En granne i port 21 hade blivit allvarligt knivskuren, poliserna bedömde det som mordförsök. Grannen är vad andra grannar säger inblandad i knarkaffärer och troligen var det en langning som inte blev som det var tänkt. Poliserna letade efter gärningsmannen hela kvällen, de gick också runt och knackade dörr och hade korta förhör med alla grannarna om våra iakttagelser under kvällen. Väldigt, väldigt obehagligt var det och det blev Uffe som gick ut med Ida istället. 
(null)

Måste bara visa den fina blombuketten som Uffe överraskade mig med i fredags. ❤️
(null)




RSS 2.0