Våraning...

Ibland så veckorna så fort och jag gömmer bort att skriva. Sist jag skrev var det vinter, kallt och mycket snö. En avde dagarna var Marie och jag till Uppsala och jag gladdes över att se att mina flickors leklust i snöhögen. 
(null)

 Men lagom till sportlovet börjar så har allt töat bort. Snödroppar i rabatter och krokusarna har tittat upp med små gröna skott. 11 grader varmt var det när Pär, Ida ochjag gick en promenad i Vega idag. Så härligt att gå där med solen i ansiktet sen fikade vi utanför kondiset. Mysigt att vara lite på tumanhand med Pär. Inspirerad av vårsolen handlade jag lite nya blommor. 
(null)

(null)

Hortensian köpte jag för att det var var en av Svärmors favoritblommor. 






Vinterfika i Hemfosa

I torsdags vaknade jag med migrän, aj aj. Så jag stannade kvar i sängen, men fram på em började det avta så jag gav mig iväg till Hammarby sjöstad för att ta min andra vaccindos. Efter samråd med bästa chefen så så stannade jag hemma på fredagen också och vilade. Lite klokt för lite biverkningar får jag som ont i armen och huvudvärk. Men nu är det gjort och det känns faktiskt skönt. En del av osäkerheten som man känner varje gång man blir lite snorig eller hostar lite minskar ju nu. Så förhoppningsvis blir det mindre sjukdagar. 
Idag åkte vi till Hemfosa och lämnade Ida till Anita och Jan. Ida ska vara där för Uffe har lite målarjobb de närmaste veckorna. Marie och Alex var med också, Marie fick sina födelsedagspresenter och jag kunde äntligen lämna julklappar till Emil och Saga. Vi fikade på coronavis ute på gården med varmt kaffe och Jans goda rulltårta mysigt och kallt men hellre det än att det regnar. 
Jag har sytt en del i  helgen en ny kappa till Ida och tights till Tuva, planen var att vi skulle åka till Uppsala men lite förkylning ändrade på det. Vi hoppas på nästa helg. 

(null)

(null)


RSS 2.0