Mycket hände på en liten vecka

Måndag kväll sydde jag en korthållare till Uffe, han hade önskat sig en med flera fack. 
(null)

Tisdag var jag hemma på fm och pluggade arbetsmiljö.  Gick sen iväg på en akuttid till tandläkaren som jag fick till min stora glädje. En av tänderna i underkäkens hade rasat sönder totalt. Jag var så glad och tacksam när jag kom in till tandläkaren så hon skrattade åt mig och sa att det är minsann inte är alla patienter som är så glada för att träffa henne. På em var det fackmöte och sen gick jag och tränade. 

Onsdag arbetsmiljö utbildning hela dagen och på kvällen hade vi fest på jobbet. Jättekul men en  väldigt lång arbetsdag. 
(null)

(null)

Utflykt med jobbet till Graffiti området i Snösätra och floristkurs på kvällen

Fredag. Semester, åh en sån fantastisk dag. Jag använde mina friskvård pengar till fotvård och massage. Så himla skönt och avkopplande. Sen köpte jag mig en ny vinterjacka, en grön. Åkte sen hem lagade middag och tillbringade sedan kvällen soffan med en spännande deckare. 

Lördag. En mysig dag med Marie, vi gjorde julkort. Alex lagade lunch, broccoli soppa. Gott!
(null)


Söndag. Besök på SvenHarrys konstmuseum, Hantverk utställning med grannen Linda. Vi blev nog mest fascinerade av pappers kreatören som gjorde fantastiska blommor av papper och vilket konstverk många tumstockar kan bli.  Sushi till lunch och en liten promenad på stan innan vi åkte hem till Bagis. 
(null)

(null)

Resten av söndagen tvättade jag lite,  städade ur hallgarderoben, sydde äntligen om min reflexjacka till en väst, bakade hallongrottor och njöt av en skön lugn kväll i soffan. 

Underbara fredag

Så härligt, nu har jag varit och tränat och handlat mat till helgen. Nu sitter jag i soffan och väntar på att min älskling ska bli klar med middagen. 
Ser fram emot en mysig helg med familjen 
(null)


RSS 2.0