Påsk

Härligt att få vara ledig några dagar...på långfredagen åkte vi till landet med en släpkärra full med markduk, täckbark och jord. På lördagen så täckte vi en yta på ca 40 kvadrat med markduk, pallkragar och massor av täckbark. Nu finns det 9 st lådor att odla grönsaker och blommor i

i höstas tog Uffe bort den gigantiska snöbärshäcken och den vill gärna komma upp och växa där igen men det vill inte vi. Så vi provar att göra såhär för att hindra den. Det har varit riktigt kallt och ruggigt i påsk, vattnet  intill köket har frusit under natten så vi har fått hämta vatten i badrummet. 

Så jag har varit glad åt min värmefilt i sängen när det har varit dags att sova. Ett riktigt april väder har det varit med solsken och snö och hagelbyar. 

Så någon träff med barn och barnbarn på landet blev det inte vi firade påsk med alla i Uppsala istället. Vi hade lite knytkalas och dukade upp ett fint påskbord. Tuva fick ett stort påsk ägg med kritor, papper och färger. Vi trotsade de kyliga vårvindarna och gick ut och tittade när Tuva cyklade på sin nya cykel och Uffe åkte rutch kana till Tuvas förtjusning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0