En solig men sorglig dag

Tidigt på morgonen idag somnade min mamma in med sin hand i min. Min kära mamma som alltid troget läste allt jag skrev här och lite uppfodrande påminde när det blev för långt emellan inläggen. För mamma blev bloggen ett sätt att hänga med i vad  som hände i mitt liv.  
Idag tände Marie ett ljus för sin mormor på Strandvägen i Nynäshamn. Just den platsen betydde mycket för mamma.  Det var många gånger hon och pappa åkte dit för att titta på havet. 
(null)


I adventstid

Igår julpyntade jag hos mamma för sista gången. Jag satte upp julstjärnan och adventsstaken och guldgardinerna. Det kändes bra att få göra det. Då mamma alltid har varit så noga inför varje advent att jag ska komma och byta gardiner i alla rum och sätta upp stjärnor och stakar. Det blev väldigt fint och stämningsfullt i hennes lilla rum på Villa Sköndal. 
(null)


Så mycket grejor...

Fick en påminnelse från bloggsida att det var längesen jag skrev nåt. Ja det finns det en logisk förklaring till det. Att tömma mammas fyrarumslägenhet och kök det gör att det inte finns just någon tid till något annat. I veckorna jobbar jag och all övrig tid har syrran och jag tillbringat på Molkolmsbacken med att gå igenom och tömma och sortera alla skåp, lådor och garderober. Men nu börjar det ta slut. 

(null)


Jag ser fram emot att att göra något annat på helgerna som att träffa den här gullungen till exempel. 
(null)


RSS 2.0