Ett streck i räkningen

Men vad nu då?? jag håller på att göra mig i ordning för att gå på körens uppstarts dag när jag känner att det kniper till i magen och jag får rusa på toa. Så jag får stanna hemma och hoppas att det går över tills imorgon så jag kan gå och jobba. Tur i oturen att jag köpte nya böcker igår nu har jag lite att läsa i allafall. Men besviken blir jag jag hade verkligen sett fram emot att få börja sjunga igen.


En kreativ och kulturell helg

Nu ska jag plugga färdigt, jag har bestämt mig för att läsa de kurser jag har kvar för att bli undersköterska. Två nu på våren och två till hösten. På tisdag ska jag till skolan och träffa en lärare och få hjälp att fylla i ansökan till skolan och om det går som jag har tänkt så börjat jag första kursen vecka 17.
Jag ska jobba som vanligt och läsa på distans men höstens kurser har jag tänkt gå i skolan 1 dag i veckan om det funkar på jobbet och det bästa är att jag kan låna Maries böcker. För hon har ju läst de här kurserna.

I morgon ska jag och Marita gå på kreativa mässan i Haninge det blir kul. På söndag är det heldag med kören. Det är så härligt att få börja sjunga igen.

Mina vackra rosor som jag fick av Sanna och Claes


Hej klimakteriet

Jaha då är det konstaterat jag har gjort mitt för att befolka jorden, inga fler bebisar från mig. Nu får jag slå mig till ro och vänta på barnbarnen... ;-) jag är väldigt glad och tacksam över de fina ungar jag har fått.


Inte en dag som alla andra

I morse gick jag till jobbet med blandade känslor för att jag hade bestämt mig för att berätta för mina jobbarkompisar att jag inte ska fortsätta som samordnare efter sista mars. Anledningen till det är att jag känner mig utnyttjad och kränkt av företaget. Men jag kände mig osäker på hur det skulle tas emot.
Men det var helt otroligt vilket stöd och värme alla gav mig och jag fick så mycket respons på det arbete jag utför. Det känns helt fantastiskt. När jag skulle gå hem så fick jag en jättefin blombukett och kramar från allihop. Jag blev så rörd att tårarna började rinna. Underbart att få känna sig så uppskattad av alla.


15 januari

Det har varit en lugn och skön söndag precis vad jag behövde. Det är mycket på jobbet nu att lära in och komma ihåg nu när jag ska göra en del av chefens uppgifter när hon går på barnledigt nu i veckan och sen dröjer det till 1 mars innan nya chefen börjar.

Men lite har jag gjort ändå..... Tonat håret, bakat bullar och gått en långpromenad med Ida.

I morgon har jag tagit ut en semesterdag för att gå till vårdcentralen, tandläkaren och gynekologen lika bra att få alla årliga kontroller gjorda så är det klart sen.

 


Äntligen!!!

I dag var det julafton för Pär. Vi var in till stan och hämtade hans dator och hela han strålade av glädje när vi tog Tbanan hem. Väl hemma städade han sitt rum med rekordfart och monterade sen ihop datorn och fick allt att fungera. Under tiden lagade jag middag, sen gick vi på bio och såg Stig Helmer story. Lite annorlunda mot de tidigare filmerna men underhållande.


Fredag kväll

Två stycken som är glada över att det är fredag och man kan vila lite efter årets första hela arbetsvecka.


Nu är julen slut

Jag har fixat och donat lite hemma idag. Plockat bort alla julsaker och klätt av granen. Sen åkte jag till Sickla för att handla hundmat och nya gardiner och kolla lite på rean och hittade faktiskt en jacka för halva reapriset en röd som jag ska ha när jag är ute med Ida och på scoutmöten det känns inte så bra att elda och grilla korv med scoutgrabbarna i min dunkappa. Nya turkosa gardiner blev det med, så snyggt!!

Köket har jag också stylat med Ikeas kökshanddukar lite fransk bistrokänsla eller lite konstigt kanske som Uffe sa.

Skönt med långhelg

Det var skönt att komma hem efter jobbet i torsdags till ett nystädat hem och Pär som lagade middag. Jag var ganska trött efter arbetsdagen och lite förkylningsmosig så det kändes bra att inte behöva göra någonting mer att sätta sig i soffan och njuta av en lugn kväll. Förkylningen eskalerade under fredagen så lunchen hos syrran och Jan fick Uffe och Pär gå på själva.

Men idag har vi varit hos svärmor och ätit en god middag och nu känns det bättre.


Litet besök på jobbet

Amanda och hennes lilla dotter Tara kom till jobbet och hälsade på idag. Jag tog självklart tillfället i akt och fick hålla lite i den lilla sötnosen medan Amanda öppnade sin julklapp.


1 januari

Årets första dag blev lugn och skön, jag gick upp vid sjutiden och gick ut med Ida som glatt viftade på svansen och villigt följde med ut i den av rimfrost glittrande januarimorgonen. till skillnad från i gårkväll då hon vägrade att gå ut och fast jag bar henne bort till gräsmattan för att hon skulle få kissa så tvärvände hon och sprang till dörren. Stackars krake. När vi kom in igen så kröp jag ner i sängen och sov en timme till. Frukosten intog jag i soffan tillsammans med en ny bok och blev kvar där till klockan ett, en väldigt lugn och behaglig förmiddag. en utmärkt början på det nya året 2012. I morgon är det dags att gå till jobbet igen även om denna vecka troligen inte blir lika lugn och stillsam som den förra då vi hade mycket tid över att göra sånt vi inte hade hunnit med tidigare vilket kändes bra. Men den är kortare bara fyra dagar att jobba.

RSS 2.0