Vi ses till våren

(null)
Ja nu har vi stängt igen för den här gången i regn och gråväder. Brr vi skulle ha stannat över helgen men nä, det kändes inte alls inbjudande. En liten snabb sväng i skogen blev det i alla fall innan Ida bestämde att hon hade fått nog av regnet och ville gå tillbaka. 
(null)


Tyvärr blev  det inget stopp i Uppsala på vägen hem pga ökade restriktioner och smittspridning i Uppsala och Stockholm 😕
Jag hoppas innerligt att pandemin är över till våren. 

Löv 🍁

Less is more eller när man inte orkar göra en hel lövkrans  (null)
Jag plockade lite vackra lönnlöv på Idapromenaden och provade att konservera dem för att de vackra färgerna ska bibehållas. Ska bli spännande att se hur det blir. Ganska enkelt pyssel. 1 dl vatten 1/2 dl glycerin blandas ihop, lägg några löv  i en plastpåse och häll i blandningen förslut påsen med en klämma. Låt ligga ett par dagar. Ta sen ur löven och låt dem torka på hushållspapper. 
(null)


Kalas 🎈

På tisdag blir Sanna 32 år men vi firade  henne idag. Uffe och jag hämtade Marie  i Enskede och sen plockade vi upp Pär vid pendeln i Årstaberg för vidare färd till Uppsala. Sanna hade dukat  höst fint 🍂  och gjort i ordning   lunch till oss och bakat goda kakor. 
(null)
Sen blev det paket 📦 öppning. Lite planering inför Marie och Pärs födelsedagar. Så drog vi hemlig tomte lotter. En del bus med Tuva och Hugo blev det också såklart 🤪

Magnus 45

En kul kväll i Hemfosa, med trevligt sällskap. Vi fick en god gryta som syrran lagat och en ljuvligt god tårta 🍰 som Jan bakat. 
Och en festlig dukning hade Ida ordnat med. 
(null)
Det var roligt att ses och ha kalas ihop det var längesedan pga av pandemin. Sist fikade vi ute i ösregnet när syrran fyllde år. Vi är fortfarande försiktiga men träffas inomhus nu. Viruset 🦠 finns ju där fortfarande som ett spöke, 

Söndagsmys med barnbarnen

(null)

Hugo vill gärna leka med Ida, men hon flyttar på sig hela tiden men Hugo kryper efter men hinner inte fatt. Men han är enträgen och ger inte upp. 
Jag visade mina nya glasögon för Tuva 
De ena paret fick godkänt men de utan bågar var tråkiga tyckte hon. Härligt med tydliga svar 🥰


Lite nytt


På väg till landet... kvällssolen lyser på alla vackra höst 🍂 färger. Tog ledigt idag för att gå med Ida till veterinären har en liten misstanke om diabetes. Nu är hon klämd och känd på och fått lämna blodprov 🩸 så får vi vad de visar. Igår var Alex bussig att hjälpa mig att hämta en liten skänk som jag har köpt begagnad i Trollbäcken. 
Där ska jag ha Tuva och Hugos grejor som de kan leka med när de kommer
(null)

Jag blev så himla nöjd det blev så mycket bättre och skönt att slippa röran som hade blivit och så mycket lättare att dammsuga. 
I tisdags var jag och hämtade mina nya glasögon 👓 så nu ser jag bättre. Skönt!



RSS 2.0