Konsert och kalashelg

Uffe bokade biljetter till Laleh i vintras och nu var det dags, 
Sanna kom till bagis på lördagseftermiddagen och så åkte vi till Marie och Alex och en supergod risotto som Marie hade lagat. Lite senare tog vi en promenad till tele2 arenan, skönt ibland att ha nära. En fantastisk konsert, Uffe tyckte att den här var den bästa och han har nu varit på 4 stycken. 2 ggr med Sanna och 2 ggr med Marie och mig. 
Idag firade vi Claes som fyllde 39 år. Vi var hemma hos dem på fm för att kolla fotbollen och förbereda kalaset kl 2. Det var kul jag hann vara ute med Hugo och cykla och så lärde jag Tuva att virka. Hon lärde sig snabbt och virkade en hel rad med luftmaskor och började sen med fasta maskor. Superduktig 😀 (null)

(null)


Mamma Mia i Dalhalla


Väl hemma från Grekland frågade Marie om vi ville gå på Mamma Mia med henne, 
åh såklart!! Marie fixade biljetter och boende. Så Marie och Alex kom till landet och övernattade och sen åkte vi tidigt på fredagsmorgonen mot Dalarna. Musikalen började klockan 13. Ganska skönt att gå på dagtid. På kvällen åt vi fin middag på hotell Lerdalshöjden. Sen tog en skön promenad ut på piren. På lördagen tog vi det lite lugnt hemåt, vi åkte till Nittsjö keramik och köpte några tomtar. Vi köpte tunnbröd. Så stannade vi i Insjön och åt lunch och Marie och jag shoppade lite på Haglöf outleten. Det blev en så mysig helg och en fantastisk upplevelse. 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)



Ok jag skriver lite igen..

Det regnar… vilket det har gjort en hel del under min semester. Men men man får göra det bästa av det och det är skönt att vara ledig. Den här dagen har jag tänkt att skriva lite om sommaren alla händelser. Jag hade nästan tänkt att sluta skriva på bloggen, men Marie övertygade mig om att fortsätta då det blir ett tidsdokument för hela familjen när jag skriver om det som händer och sker i stort och smått.  Så medans regnet fullkomligt vräker ner utanför så tittar jag tillbaka på de bilder jag har tagit de senaste månaderna och minns roliga och mindre kul händelser. 
(null)

(null)
Vi firade Hugos 4 års dag med en rolig vattenleksak. Vi passade också på att bestämma ett datum när Kjell och Kerstin skulle komma och hälsa på oss i Tärnsjö. Något som vi har pratat om så många ggr men det har inte blivit av. Barnen och jag planerade för vår lilla roadtrip till Björkö och Göteborg efter midsommar. 
(null)

Under våren och sommaren har syrran varit sjuk, hon har åkt in och ut på sjukhus, i maj hamnade hon på intensiven med respirator pga krampanfall och hjärtproblem. Som orsakat av för låga blodvärden. Nu är hon på SÖS efter ännu en vända på intensiven med lunginflammation nu väntar en tids rehabilitering då hon får återhämta sig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu och att hon blir bra.  










RSS 2.0