Hej stugan

Brr vi valde en gråkall dag att åka och sätta på värmen men det var ingen snö i allafall. Förhoppningsvis blir det lite varmare till påskhelgen 🐣 
(null)
Såklart så måste jag fixa till lite vårfint på stugtrappan. 
(null)
Lite medhavd fika och lunch i det inte så varma köket medans vi diskuterade inköp av nya element. En promenad i skogen med Ida sen for vi hem till stan igen. 
(null)

Igår firade vi Uffe med tårta och paket, Sanna hade ont i halsen så hon fick vara med på Messenger och titta när Uffe öppnade sin present från henne och Marie en ångkokare. Pärs och min present får han i morgon då han fyller. 

Social helg

Det fanns en tid när man träffade sina vänner, man fikade hos varann eller åt middagar ihop. Förhoppningsvis blir det så igen. Idag träffade vi i iallafall våra vänner Kia och Kjelle vi tog en långpromenad på några timmar och fikade i en solig backe. Så himla kul och trevligt. 
(null)

(null)Helgen har varit lugn och skön... fredag em åkte jag till Sune och shoppade loss på pelargoner det har faktiskt blivit en tradition att åka dit i mars när han öppnar sitt växthus för säsongen. En härlig början på våren, att fylla sitt köksfönster med blommande pelargoner. Igår tog Ida och jag en promenad bort till Marie och Alex så mysigt att ha gångavstånd till dem. På em kom Lotta och Bosse och fikade. På kvällen hade jag videosamtal med Sanna och Hugo det är så himla roligt och tur att man kan umgås lite på så vis. 
(null)
Lite hundvård har det blivit idag, kloklippning till Idas oförtjusning och en skön varm dusch vilket var något bättre kanske 🤔 
(null)
Nästa helg hoppas jag att vi kan samla ihop familjen och fira Uffes födelsedag 🎂 


RSS 2.0