Projekt kofta

Jag köpte 2 härvor garn när vi besökte en lammgård på Gotland i somras. Jag har stickat en sjal och handledsvärmare av dem. Men fick en idé att det skulle vara roligt att sticka en kofta så jag tog kontakt med Jeanette på gården och visst hon hade garn kvar och skulle ta båten till fastlandet några dagar senare. Perfekt. Vi möttes och jag fick mitt garn. Nu återstod bara ett mönster, jag kollade på nätet men beslöt mig för att åka till en Garnadiset i Bandhagen för att få hjälp. Men det visade sig att det inte var så enkelt. Men jag fick ett tips att beställa ett mönster från Tant kofta och sticka en kofta uppifrån och ner. Lät spännande och svårt. Men men jag får väl be någon stickkunnig person om hjälp. 
(null)


När jag är där ringer Marie och frågar om jag vill hänga med till Lidingö och fika, såklart det tackar jag inte nej till. Det var ett riktigt härligt vinterväder så vi gick en promenad först innan vi fikade på samma ställe där Marie och jag hade varit tidigare. Så mysigt. Sen hängde de med hem och åt middag. 
(null)



Handboll

Så länge sen, men nu var det dags att heja på nästa generation på handbollsplanen. 
Åh det kändes i mormorshjärtat när jag kom in i hallen och såg Tuva stå i målet. 
Men mesta tiden var hon ute och gjorde flera mål. Det var så roligt att få vara med och titta. 
(null)




Halsfluss

När jag har återhämtat mig efter covidviruset och börjat komma igång med jobb och träning, då insjuknar jag med 40 graders feber och halsfluss. Så ont i halsen att jag inte ens kunde dricka vatten. Tur att det finns penicillin. Men jag blev ledsen, för då kunde jag inte vara med på Björns begravning. 
Men jag satt hemma i soffan och tittade på mina blommor som jag blev uppvaktad med och skrev tackkort. 
(null)

(null)

En av dagarna började jag städa en låda med mina smycken och en massa krimskrams. Jag sorterade och lade i fina askar och lådor det jag använder och vill spara. Övrigt som jag inte vill använda lade jag i en ask för att ta till jobbet kanske någon av tjejerna där vill ha något. 
I lådan hittade jag den här bilden tagen för 50 i år sedan. Lilla jag och min hundvalp Teddy, som jag fick när jag fyllde 10 år. 
(null)


RSS 2.0