Var är kantarellerna

En tur fram och tillbaka till landet idag. Fint och ganska varmt i stan men dimmigt och lite småkallt på landet. Men mysigt ändå att gå i skogen med barnbarnen. Vi hittade just inte så mycket svamp förutom sådana här 🍄 och de har Tuva koll på att man inte ska plocka. 
(null)

(null)

(null)

Igår regnade jättemycket men fram på eftermiddagen så klarnade det upp och då tog Ida och jag en promenad till Marie och Alex och fikade  samt planerade sommaren utflykt till Ystad. Det har varit en skön helg efter en jobbig vecka med uvi och penicillin och oro för Pär som blev sjuk. men nu känns det bra och jag känner mig redo för en ny vecka. 

Ett steg, två steg...

Nu är Hugo på gång....
(null)
Hälsade på i Uppsala idag och lyckade fånga ett steg på bild. Underbara charmtrollet Hugo ❤️ (null)

(null)
Storasyster ville inte fotograferas idag 
Men lite lek och bus blev det i hennes fina rum 😀
Väl hemma i bagis blev det middag på en kvart med lite italiensk touché 
(null)


Lite lördagspyssel

Vi kom inte iväg till landet den här helgen då Uffe blev lite förkyld. Men lite skönt faktiskt att bara vara hemma och hänga men vi blir nästan lite för lata eftersom Ida är hos syrran och Jan så då finns det liksom ingen anledning att gå ut. Men jag har fixat lite på balkongen och suttit och njutit av höstsolen och så jag har sytt 🧵 lite nytt till Tuva och en liten mössa till Hugo blev det också. 
(null)

(null)



Nu är hösten här 🍂

Lite kyligare att cykla på morgonen nu och somliga dagar blåser det så man får hålla i styret ordentligt. Det börjar skymma tidigare nu också så man kan tända ljus och mysa i soffan med te ☕️ och en skön filt. I lördags hämtade jag Marie och Alex och så åkte vi till landet och sen kom syrran och Jan  och regnet, så duka ute till lunch var inte att tänka på.  Men det funkade bra att sitta inne också.  Det slutade att regna sen  och även om alla var rustade med stövlar och regnkläder så är det faktiskt roligare  att vara ute om det inte regnar. Efter att vi hade fikat och en stunds vila så åkte Anita och Jan hemåt och vi andra gick en sväng i skogen innan vi också plockade ihop och styrde bilen hemåt. 
(null)
Somliga plockar bär och andra klappar hunden 😀
(null)
 
Söndagen blev en riktig hemmafixdag. Jag vek tvätt 🧺 städade, putsade köksfönstret, fixade blommorna, klippte klorna på Ida och mig. Klippte till lite ny kläder till Tuva som jag sy i veckan.  Skönt att ha tid 

Tisdagkväll

Oops upptäckte att Idas mat var slut. Så efter middagen åkte jag till Farsta för att köpa en säck när jag var klar med det så tittade jag in till optikern där jag fick god hjälp av en charmig försäljare så nu har jag beställt två nya glasögon 🤓  och från Hemtex fick två rosa kuddar till sovrummet  följa med hem också 😀 plus middagsmat till i morgon.  Allt fixat på en timme. 
(null)

(null)

(null)



RSS 2.0