Kulturtant

 Idag bestämde jag mig för att åka till Millesgården och titta på Lena Andersson utställning. Fint att se original akvarellerna och roligt att få veta hur böckerna har blivit till och vad som har inspirerat henne. 
(null)

(null)På vägen hem stannade jag till hos Gudrun i Årsta och fyndande 2 klänningar.  Jättesköna! Väl hemma igen så städade jag skafferiet för att få bort några ovälkomna besökare och så har jag tvättat. Skönt att vara hemma och hinna fixa lite. Igår gick Uffe, Ida och jag en långpromenad och sen var jag hemma hos mamma en stund. En fin lugn helg. 


En jobbig vecka...

som slutade med en underbar söndag.


(null)

(null)

(null)

 Vi har varit på landet och gått i skogen och plockat blåbär och kantareller. Tuva plockade av morfars björnbärsbuskar, jag lagade Sannas byxor och Sanna rensade kantareller och lagade en supergod omelett till middag. 
(null)
(null)
Mamma har varit på Dalens sjukhus den här veckan och blivit väl omhändertagen. Det har tagits prover och röntgats. Mamma har äntligen fått  den hjälp som jag har tjatat på hemsjukvården sen ett halvår tillbaka. Så himla skönt. Nu kan vi ansöka om ett äldreboende och hoppas att det går vägen. 
Jag har dragits med en uvi under veckan och jag hade hoppats att den skulle ge sig men icke. Lördagmorgon vaknade jag med feber så då ringde jag KRY och fick ett recept på selexid. Nu känns det mycket bättre 😀

RSS 2.0