Finaste storasyster ❤️

En fin solig dag Syrran och Janne bjöd på en härlig räksallad till lunch. Jättegott och mysigt. Sen tog vi en promenad runt Hemfosa. Så roligt att kunna träffas igen. 
(null)

(null)


En fin helg

Äntligen friska så nu kom de och hälsade på mormor, så glad för det. 
Vi fikade och så gick vi till parken och lekte där en stund, handlade middag, lördags godis och purjolök. Sen hjälptes vi åt att laga middag, sydde en kjol till Tuva av tyg som hon hittade i min tyghylla. Hugo hjälpte mig att hänga tvätt och att plocka i och ur diskmaskinen. Han är så hjälpsam och fort går det. Så härligt att få rå om dem allihop en dag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Idag tog jag tricken och pendeln och hälsade på Pär hemma i Vega. Vi fikade och hade  en mysig eftermiddag. Vi spelade ett spel som gick ut på att man skulle gissa var någonstans i världen man var med hjälp av en film, lite som på spåret. Svårt men kul. 
Nu har jag fått energi för en ny jobbarvecka 😊

Morgonrocken

När Uffe var frisk igen hämtade han min födelsedagspresent från barnen, en fantastisk morgonrock helt i ull. Men tyvärr passade den inte mig. 
(null)

Marie, Alex och Pär kom på litet senare födelsedagsfika och så fick jag de här jättefina ljusstakarna i gjutjärn och ett födelsedagskort design Marie. Så fint
(null)


En överraskning

(null)

Min fina Marie ringde på lördagen och sa ville bara höra om du är hemma för jag kommer förbi om en stund med en överraskning. Då hade hon och Alex åkt in till stan för att köpa en semla till mig på ett bageri som bakar glutenfritt. Åh den var så himla god ❤️ jag blev så glad. 

Karantän

Uffe testades positivt för corona så det blev till att vara hemma i karantän,  jag hade det på känn så redan på torsdag stannade jag hemma för säkerhets skull för då kände jag mig lite hängig och trött. Men det stannade där för när jag gjorde testet var det negativt. Men efter några dagar mådde Uffe bättre så jag gjorde en fikakorg och åkte vi på en utflykt till Årsta havsbad och gick där på stranden och tittade på vinterbadare och änder och njöt av solskenet. 
(null)

(null)


Födelsedag i coronatid

Vilken tur att vi hann fira Tuva för när det var min tur att fylla år då blev Uffe sjuk. Men fint firad blev jag ändå syrran och Janne kom förbi,med blommor och choklad jag blev så överraskad och glad. Jobbarkompisarna grattade med en liten bukett lätt vissna tulpaner men det är tanken som räknas och så fick ett fantastiskt fint kort av en person jag jobbar med och blev alldeles rörd av de fina orden. Jag handlade lite gott till middag och en liten tårta som vi åt min febersjuka man och jag. 

(null)

(null)

(null)
(null)

Sen blev Tuva sjuk och Claes och Sanna med. Därefter insjuknade Anita och Jan och så Pär men nu hoppas jag att det ska vara över. 


RSS 2.0