En skön vinterkväll

 

Vi kom precis in efter att ha varit ute med Ida, Pär och jag. Det är så roligt att se hennes glädje när hon och Pär plöjer sig fram i snön. Hon har lite olika tekniker ibland skuttar hon fram som en hare eller så simmar hon och då ser man bara svansen på henne ivrigt viftande. Det är otroligt mycket snö och det kommer bara mer och mer..

I morgon är det sista kursdagen innan den muntliga tentan och uppsatsen som ska lämnas in om några veckor så jag vet vad jag att göra de närmsta helgerna plugga och skriva men inte den här helgen, på lördag ska jag träffa min kompis Lena och vi ska gå på nordiska museet och titta på utställningarna och äta lunch sen såg jag att de har tedans med ett storband som spelar kan vara kul att titta på.  Söndagen ska vi Pär, Uffe och kanske Marie hitta på något en utflykt med fika och biobesök vi får se vad det blir det är flera viljor som ska säga sitt.

I fredags hade vi ett par kompisar på middag man har tid med sina vänner och bekanta nu när barnen är större och stora man behövs inte inte så mycket längre, ingen handboll, inga scouter som tur är så är ju Pär hemma några år till annars hade det blivit lite för lugnt på en gång det är bra att det går gradvis.

Nu ska jag gå och sätta på tevatten och ta några av de goda mandelskorporna jag fick av Moa i födelsedagspresent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0