Emil 10 år

Lego, lego, och mer lego samt en stor peng att köpa än mer lego för och några strumpor och två ficklampor det var vad den på onsdag snart tioårige Emil fick när vi firade honom hemma i 
Hemfosa i eftermiddags. Han var väldig nöjd och glad över sina paket och gick snabbt iväg till sitt rum och började bygga. Han har en fantastiskt tålamod och är väldigt duktig på att hålla reda på och bygga i hop allting. Jag blir alldeles snurrig av att titta på beskrivningen. 

I går hade vi en mysig eftermiddag och kväll med den här fina lilla familjen. Vi fick en god kycklingrätt och min favoritefterätt, marängsvisch med bananer till Pärs förtvivlan för det tycker han inte att det ska vara i. 
Tuva upptäckte att mat som tappades åts upp av Ida en riktigt rolig lek som Ida verkligen uppskattade. Ända tills hon kom och kräktes upp allting på vår vardagsrumsmatta. 


Förra veckan var jag riktigt trött och hängig och somnade i soffan på  kvällarna så det var skönt när fredagen kom och vi var bjudna hem till Kia och Kjelle. Där vi hade en mycket rolig och trevlig kväll. Kia hade gjort en underbart god Nasi goreng. 
Det var verkligen en bra början på helgen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0