Nu går det undan

Nu är det full fart på prinsessan, hon kryper blixtsnabbt framåt och reser sig upp utan problem. Lådor dras ut och skåpdörrar öppnas nu gäller det att ta reda på vad som finns där. Pigg och glad och blicken full av bus. På de två veckor vi inte har träffats har hon utvecklats massor. Ida lever lite farligt nu när Tuva är så rörlig men hon tar det med ro och är gärna nära henne för en slick i örat eller en liten puss på mun för att kolla om hon har ätit något gott. Vilket Tuva accepterar glatt. Hon försökte i sin tur ta en smakbit  på Idas öra men då gick Ida sin väg. 
I lördags regnade det hela dagen men då tvättade och städade vi och på kvällen kom Uffes domarkompis med fru på middag. Jag hade lagat en god köttgryta med vin, lök, champinjoner och paprika som stod och puttrade på spisen hela em. Till efterrätt glass med chokladsås och hallon. Det var gott!

På söndagen var det bättre väder så då gick vi en långpromenad till Skogskyrkogården och tände ljus för alla dem vi saknar. 

I dag var det en riktigt lång och ganska stökig måndag på jobbet men kvällen hemma blev bättre. Efter ett långt telefonsamtal med en barndomskompis och lite  mys i soffan med en god glass efter matlagning och brödbak så känns måndagen helt ok. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0