Ja då blev man 52 år

Det är skönt att fylla år en söndag. Jag kunde sova en stund på morgonen och fick ta det lite lugnt på fm. Uffe och jag tog en Ida promenad  till Bea där jag handlade lite, en målarbok och lite tuschpennor till Alma. När jag kom hem så,sydde jag en liten väska som jag stoppade ner det i plus lite andra pysselgrejor. En liten flygväska, bra att ha på den långa flygresan till Peru tänkte jag. 

Klockan två kom min kära mamma med blomma och presentkort på böcker och kort därefter kom Marie, Gabriel och Alma. Marie hade köpt jättefina skinnhandskar.  Sen kom syrran och Magnus och Emil med blommor och bokpresentkort med. Roligt att få träffa Emil och så kunde jag ge honom hans julklapp. Sen fikade vi och hade det mysigt. Uffe lagat födelsedagsmiddag till mig och nu sitter jag och har det bra i soffhörnan med en spännande bok. 

Det är alltid trevligt att fylla år. Det är roligt att bli uppvaktad och jag har fått massor av hälsningar från mina vänner. En blombukett från jobbet också. Det känns fint att bli ihågkommen. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0