2021 đŸ„‚

Ett nytt Ă„r, nya förvĂ€ntningar, undringar hur blir det hĂ€r Ă„ret. Min största önskan som jag delar med mĂ„nga Ă€r att coronaviruset kommer att minska med hjĂ€lp av vaccinet, att livet kan Ă„tergĂ„ till som det var innan. Att man kan slippa oron över att vara sjuk, kanske smitta nĂ„gon eller bli smittad. Kunna krama om barnbarnen. Att trĂ€ffa sina vĂ€nner, ta en fika. Enkla saker som jag saknar sĂ„ mycket. Hursomhelst nyĂ„rsafton blev Ă€ndĂ„ en kul kvĂ€ll tillsammans med Uffe, PĂ€r, Marie och Alex. Vi Ă„t en god trerĂ€ttersmiddag som Marie hade planerat. RĂ„rakor med skagenröra, risotto med svamp och fĂ€nkĂ„l och liten kycklingrulad samt creme brulĂ©e till efterrĂ€tt. SĂ„ gott! 
(null)
Sen var det dags för monopol. Vi spelade hela kvĂ€llen med ett kort avbrott vid tolvslaget. Till sist var det bara Marie och PĂ€r kvar men till slut bröt de vid kvart i tvĂ„. 
(null)

NyÄrsdagen blev en stillsam historia, soffhÀngochkollafilm hela dagen. Med avbrott av nÄgra korta Idapromenader det regnade hela dagen sÄ hon var inte sÄ vÀrst pigg pÄ att gÄ ut heller.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0