Gotland


(null)

Vilket fantastiskt hus, gott om plats för alla och en egen pool, så lyxigt. Fem minuter till havet och en fin badbrygga. Huset ligger i byn Fröjel och man ser stora och lilla Karlsöarna precis mittöver. Jag hade gärna tagit båten och besökt öarna men det får bli en annan gång, tiden räcker inte till för allt man vill göra. Men det blir en anledning till att återvända. 
(null)

(null)

(null)
Ett sommarpussel måste man ju ha. 

Tisdagen åkte vi till Kneippbyn, vi gick på upptäcksfärd i Pippis hus. Hoppade i hoppborg, åkte roliga elbilar, balanserade högt ovanför marken på en äventyrsbana (Tuva) och jag och Hugo åkte jätte rutschkana medans Tuva och Pär, Claes och morfar åkte go-cart. En rolig teaterföreställning såg vi också med Pippi och poliserna Kling och Klang. 
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
 

Sen gick vi vidare till äventyrsbadet med stora pooler och massor av vattenrutschbanor.  Uffe och jag bestämde oss för att inte bada utan passa Hugo och vagnen med alla grejor. Men det funkade ju inte att vara med Hugo i en bassäng klädd i kjol och blus. Tokmormor! Så baddräkten åkte på och sen hade vi det jätteroligt. Pär,Tuva, Claes och Sanna åkte i vattenrutschbana och badade i poolen
En härlig och rolig dag och så kul att få vara med barnbarnen. 
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0